KOM NAAR DE VERLICHTE POLDER ROUTE VRIJDAG 29 DECEMBER!

Op vrijdag 29 december organiseert de Agrarische Natuurvereniging Santvoorde de inmiddels traditionele Verlichte Polderroute. Dit is een mooie en verlichte winterwandeling door een mooi stukje authentieke natuur in het weidegebied tussen Leiden, Katwijk en Wassenaar. Voor jong en oud een ideale manier om tussen Kerst en Oud & Nieuw kennis te maken met alle mooie bedrijven en ambachten die deze omgeving te bieden heeft. Een leuke en leerzame lichtjesroute dus!

 Folder voorkant klik!        Folder achterkant klik!

Langs de verlichte route, die ongeveer 2,5 kilometer lang is, openen zeven bedrijven hun deuren. Van16.00 uur tot 21.00 uur kunt u genieten van diverse activiteiten. Zo kunt u genieten van demonstraties schapen drijven, rietdekken, koeien melken en kaas maken, maar ook van versierde koetsen in een stoeterij, een imker en zijn bijen, streekeigen wijn, paarden en hun uitrusting, een rondleiding over een monumentale boerderij met een speciaal koeienras en een rondleiding door een schitterende tuin. Daarnaast wordt op de deelnemende bedrijven gezorgd voor winterse hapjes en drankjes. Op alle verlichte bedrijven langs de route zijn prachtige dingen te zien en te beleven.

Een ideale manier om u tussen alle druktes van de feestdagen door mee te nemen in dit authentieke gebied en haar ambachten.

DIT ZIJN DE 7 BEDRIJVEN DIE U KUNT BEZICHTIGEN:

Familie L`Ami

Stoeterij in het Groene Hart

Jos Schoorl adviesburo Groene Ruimte Leefomgeving

Boerderij Nellesteijn

Stal Den Hollander

Rietdekkersbedrijf Emil Nijp

Stal Heijstek

vanaf woensdag 20 december is de folder te verkrijgen bij De Bosrand, Total Jongeneel, Bos Tuingereedschappen, Boerderij Nellesteijn, Gemeentekantoor Joh. de Witstraat Wassenaar, Raadhuis De Paauw, bibliotheek Wassenaar